your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

aku tahu kau tak rasa pape.

Haihhhhh, lama dah kita tak borak, tegur pun tak. Aku tahu kau macam tak kisah je kan, tapi aku kisah. Aku kisaaaaaaaaah sangat sebab dulu kau sweet sangat weh pahal dah lain ni? Please jadi kau yang masa Form 2 balik, pleaseeeee. Aku rindu kau yang masa tu, hmm aku rasa apa kau apa tahu en? Macam la kau kisah enn memang tak ah, aku tahu tu so harapan laaaah kau nak tegur aku lagi lepasni, aku pelik ah.

Awal tahun haritu kau okay je texting dengan aku, sweet-sweet je ayat kau, sekarang haraaam ah nk tegur aku. Dekat sekolah pun, memang haraaaam ah kau nak tegur aku. FB? Haih berapa kali aku online sesama dengan kau, memang haraaam kau nak tegur aku. Kalau jumpa tengah jalan nanti memang apa? Memang haraaaam ah kau nak tegur aku kan -.-

Aku teringin nak tau pahal kau dah lain, aku curious sangat sangat -.- Kalau lah ada orang buat cite aku kutuk kau ke hape ke, memang nak kena hempuk ah budak tu. Aku rasa macam aku takde buat salah pape pun kat kau, aku RASA lah. Tapi kau buat macam tak kenal aku je, mesti ada pape ni en? Tolong serah diri sebelum aku pergi ugut kau bagitau apakedehal kau dah lain -,-

Okay aku tahu, masa Form 2, kau macam agak marah kat aku kan. Ye aku tahu -___- tapi masa tu serious aku ingat kau tak serious hmmmp. Seriously weh :( Lagipun, ada budak tu cakap kau Playboy. Aku mana kenal kau pun masa tu, aku baru masuk sekolah sini kan so aku percaya je lah kat budak tu. Pffftt, pasal sakai tuh pulak, errr k aku pecaya kau tak betting dengan dia, aku percaya kau k? Takyah la sombong sangat dengan aku please -.-'

Kalau ingat masa dulu balik, hmm Ya Allah sweetnya kau. Haha. Takpe ah, aku tengok kau dari jauuuuuuuh je lah wehhh, pun jadi lah :') Kalau kau tegur aku dalam masa terdekat ni serious aku terharu gila hahahha tegur ah aku doe, tegur ah aku. -.-



p/s: Kau, kalau ex aku cakap pape kat kau, kau buat bodoh je k? Serious ah aku tak clash dengan dia pasal kau pun, kau jangan nak rasa bersalah pulak. Kitorang clash sebab aku tak faham dia and dia tak faham aku, that's all. Takde kena-mengena pasal aku suka kau ke hape ke. Tapi memang aku suka kau pun. Hahahah. Bye :p

Lots of , Affat.

Home Home Home