your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

shit ah MU kalah. :(

Ehem, MU kalah. GREAT, rasa macam nak tanam kepala dalam tanah. Haha semalam gila ah asyik Boooo budak Barca je, sekali kalah. Ha ambek kau padan muko :p Tapi takpe, bukannya MU tak terer. Barca yang lebih terer SIKIT. Ha tu kalah tu, bukannya MU loser punnnnn kan :D *sedapkan hati

Chicharito, I lebiu I lebiu. Walaupun kalah, tak bermakna bie tak terer kan? Hihi. Adat la tu kan bie, nama pun lawan mesti ah ada yang kalah ada yang menang. Kalau dua-dua nak menang lawan bola sorang-sorang ah en -.-

As you all know, rumah aku takde Sports channel doe. My dad taknak ambek, eiiii keji. So terpaksa la aku menagih simpati kat Google kan, search result. Kepala otak-otak Kempas dia, 3-1 siot. Alalalala kalah teruk! Haha takpe, takde rezeki nak buat cemana kan -.- Pfffttt




Emmm tapi tadi aku search gambar Chicharito scandal aku tu kat Google. Biasa la nama dia Hernandez jugak, macam laki aku Bruno Mars tu, so cam tergoda sikit dengan dia HAHA. Biasalah kan, banyaknyaaaaaa gambar dia tengah pray :') Alolo sejuk perut Mama ngandung haha. Hensemmmm gila :')


Muahahahaha :P Dahla bye. :p

**Kiteww update sukeww sukewww jew ni, kiteww belum fully reactivate blog taw. Hihi. Bye muah :*

Lots of , Affat.

Home Home Home