your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

i need some rest

Yeah, tengok tajuk pun dah fahammmm kan? Nak tutup kedai kopi dangdut ni. Makin hari makin malas pulak update blog :D Layan FB je, takde cerita syok la nak letak kat blog. Orang tua-tua kata, kalau takde pape nak cakap baik diam. So aku bertekad nak diamkan mulut aku ni ha :p 

Don't worry, kalau rindu makcik Affat ni, add my FB ok? Kat sana pun boleh merepek hihi. Lagi best, direct terus. Gossip-gossip kat IM pun boleh, takde la orang dapat baca kan :p

Eh eh aku bukan tutup terus la blog ni! Aku nak rest je. Banyak hal la kena uruskan, ceh :p Shoutmix tu pun berlambak orang blogwalking tak visit balik blog diorang, ampun ampun, saya budak sekolah :P Kalau dah relax nanti, aku update balik :) Cuti sekolah akhir tahun ke, takpun kalau ada cerita best-best ke. Tengok la cemana. Yang penting, aku akan update blog ni JARANG GILA KAMBING. :D

Tapi jangan risau dan gentar :p Aku tak update blog je, bukan private kan pun. Kalau rindu jemput-jemput la baca posts yang dah berkulat tu. :p

So, tunggu la pengembalian Affat, haha. Kalau ada pape salah or silap, terkutuk or terngumpat, terkasar bahasa, tersakitkan hati ke apa ke, AMPUN MAAF MIANHAE SORRY :D

Okay, dah bye. Muah :*

Lots of , Affat.

Home Home Home