your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

happy birthday adik!

Hyeeee awak. Hehe. Harini birthday my little bro la :D wooo happy birthday Hakkim. Ngehh. Ini budak banyak hott maaa. Manyiak orang terpikat sama dia maaa ;p Pergh masa baru friends dengan dia kat FB dulu, aku ingat dia budak U :P Matured lah muka awak ni dik xP

Dia ni gila Korea woots. Sep sikit Kim! Best woo cerita pasal Korea dgn dia ;] Tapi sekarang ni jarang doh tengok dia online, budak PMR la katakan. Hoho. Anyways, thanks Abdul Hakkim sebab ajar saya word Korea xP "Nomu kyopta" means awak comel kan kan? So saya nak cakap nomu kyopta kat awak xP

Heh bro, PMR nanti buat elok-elok okay. Buat saya bangga dengan awak, cehceh. Study smart dik, jangan study hard. Boleh pocah palo kalau study banyak sangat :D And and, kekalkan muka awak yang kacak tu! Hehe. Saranghae adik.

Ehem ehem, nak nyanyi sikit boleh? Fuhhh

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Hakkim,
Happy birthday to you!

Lots of love, your pendek sis ;p

Kacak tak kacak tak? Siapa cakap tak kacak boleh pi balik Bangla :P

Lots of , Affat.

Home Home Home