your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Faten Nadirah Shamsul Baharin

Eiii happy birthday sayang. Hihi my baby dah besar ah ;p Hey FANAD, I just want you to know that you're really pretty and cute and adorable and funny and kind and attractive and lovable and cuddly :3 Awak suka hug kita masa jumpa kan? Eiii gediksz ;p Takpe kita suka. Haha

Kita suka dengar suara awak, comelsz gila. Cara awak cakap, haha cakap benda yang kejam tapi muka maintain suci je ;p gila hebat hihi. Mata dahla bulat, geram! Jam awak comel kan? Tu yang Iqwan selalu curi tu kan. *ceh memandai je kau Affat* haha

Dear Fanad,
You're a nice junior. Stay cute kay dear? ;p Good luck for PMR, do the best ;] Make me proud ;p And and, bila nak tunjuk your Mister dekat kita? Tak sabar woish nak tengok dia hihi. Mesti hensemmm kan ;p
Eii taktau kenapa harini kita tak talkative. Haha sad maybe. Sorry yeah sebab kita kurang mood entry ni jadi bosan ;P Heh anyway, have a happy birthday ;] Ciumkan Damia for me! Awwhh miss her so much. And kiss your cheek for me! Haha cemana nak buat tu cemana nak buat tu? Ghaha pembuli betul Affat ni =3= Nanti kita bagi hadiah okay? Tapi kita cuti seminggu so seminggu la tak jumpa dekat sekolah kan -.- Next week la kita bagi present eh? Hehe.

I love you so much Faten Nadirah Shamsul Baharin and I will always love you cause you are so adorable and kind, oh gosh I've never met someone as bubbly as you are, muahh :*

That's my baby boo right there, isn't she adorable?
If you said "No", you better go for a vision test ;p

Lots of , Affat.

Home Home Home