your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Thanks Sis Syamira!

Weeehuuu blog Encik Affat dah ada Like button! Fuuu kenapa entah tadi tetibe rasa rajin nak edit blog, so pergi la search dekat google 'aku syamira like button tutorial' hehe. Sekejap je doh buat benda ni, simple jeee. Kenapa la baru sekarang aku rajin? Haha btw thanks sis :') Kalau korang nak buat jugak, pergi sini -> =3=

So jangan segan-segan nak like my entry eh eh? Hehe. Yaww harini, aku jumpa FB sorang mamat ni sama nama dengan aku --' Hasnor I**** , k terpaksa buat camtu nanti kau search dekat FB pulak haha. Tapi tak berani doh nak add, hahahah. Atototototo

K aku ada problem. Tapi taktau nak cerita kat sape, hmm so cerita je la dekat Famy :') Weeehuu thanks thanks, awak sangat baik. Dah lama gila tak text you, gayut lagi lah --' Heh malam ni MU lawan, lagi laaa, mesti awak tak online kan. Pfft takpe takpe, sabor je la! Haha

Btw, taktau kenapa aku rasa cam rindu gila kat ramai orang. Ayna, convent-Sentullians, Cacap, Azim, semua yang dah pindah-pindah tu la. Taktau kenapa weh, tiba-tiba je. Hmm, rindu korang weh rinduuu :/ Nak je aku pergi balik masa kita Form 3, bahagia je weh masa tu. Tahun ni, ramai gila weh cam anti aku, hmm taktau ah apa aku dah buat kat diorang -.- Kalau aku ada buat salah pape kat korang sorry ok ok? Lagi bagus kalau kau confront dengan aku, bagitau asal korang selalu usha tajam kat aku. Please weh, aku dah bosan asyik kena kutuk. Whatever it is, sorry sorry sorry okay. Pffftt

Okay, tetibe je entry ni jadi melancholic semacam je kan, haha sorry sorry. Takde intention pun nak buat korang nangis, hahahah xP Okay, tunggu Famy dia tak online-online pulak ish! haha siapa nampak dia jap agi bagitahu aku dah offline ok ok? Laaa boleh pulak camtu, haha

Bye guys.

p/s: Anak buah aku berani gila letak ular kat bahu --' Urgh, aku pernah sentuh je ular, takde la sampai letak atas bahu --'

Lots of , Affat.

Home Home Home