your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Terii manis, happy birthday lebiu!


Hye Terii hehe, ala aku tahu kau kat Teknik Cheras tapi bukak la blog aku bila boleh online nanti eh eh? Alolo Kau ni kan, aku baru kawan dengan kau, dating pun tak pernah, tapi kau treat aku macam dah lima tahun kenal en hihi. Lebiu arghh Puteri Ainur Rizq

Ehem, gila weh seriously aku teringin nak jumpa kauuu. Pergh pergi rumah Ayna tak bagitau, kalau tak dah lama aku serbu rumah dia xP Takpe takpe ada jodoh kita jumpa, takde jodoh goodbye ah haha

Terii Terii ramai kata kau lawa. Hihi setuju setuju! Pergh gangster en kau ni, cool cool. Rambut kau molek deh, stylooo. Awm awm nanti kita jumpa taw Terii taw =3=

K nyanyi sikit,

Happy birthday to you,
Baby I love you,
Have a great day at Kinabalu,
Huahua happy birthday to you!

*lagu buat sendiri, halamak boyfie I Brubru tu pandai buat lagu girlfie kena la ikut jejak sekali, hihi

Okay cakap pasal Kinabalu, my sister dengan husband dia and their adorable daughter pergi Kinabalu haritu weee. Semalam baru balik :D Ngehhh tengok niece I yang comel ni ;]


Lots of , Affat.

Home Home Home