your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Memandai je kau

Fuuuu tengok tengok aku update blog pukul berapa. Eh aku hide date eh? Maaf maaf, sekarang ni pukul 12.10 pm. Maksudnya aku tak pergi sekolah, hehe. Apa ponteng? Memandai je kau!

Pergh semalam, banyak doh homework. Salah satu sebab aku tak gi sekolah harini sebab tak siap kerja ah. Haha ehh tapi mak aku yang offer taknak gi sekolah tak, apa lagi jangan lepaskan peluang beb. So harini gua kena ikut mak aku dgn kakak aku pergi Uniten. Kakak aku nak bayar yuran kot. Koko takpayah pergi laaa, pengakap bosan nak mampus. Ada ke patut kena hafal lagu peraturan pengakap. Lagu dia pulak cam nasyid, waduh waduh sungguh aku takleh terima

Haha kepala hotak awak. Baik aku hafal lagu Bruno Mars yg Sidiq tag kat aku tu. Haha Sidiq tahniah kerana tiada lagi janggut di muka kau. Kau nampak muda, Papa muda --'

Erm k semalam balik dengan Jijad. Eh takde la balik dgn dia kot. Just dia jalan dengan aku sampai belakang, pastu dia pergi library. Masa kitorang jalan tu dia cam diam je. Aku tanya ah asal kau ni. Rupanya ada bad news. Jeng jeng jeng! Sumpah ah aku hangin gila dengan kau. err tapi kau bestie aku paling sweet, takkan la aku nak marah kau pulak =3= So aku maafkan. Cehceh. Haha but still, aku just tak dapat terima ah 'bad news' kau tu. Hishhh -.- Hmm, nak je aku kurung kau dalam stor ke apa ke tak kasi kau gi memana. Memandai ke kau Affat! Ah peduli hape aku. Haha

Anyway, thanks sebab aku orang kedua tahu pasal benda tuu. Teehee. Kalau kau baca ni Jijad, err Sunday ni singgah lagi blog aku. Tak kisah la pukul berapa, sebab aku dah set entry tu post on 12.00 am. Jangan nangis sudah la, haha. Even aku tengah tahan niiii, haa jangan memain kau, aku tengah tahan ni weh. Hari Jumaat masa rehat kau kena 'dating' dengan aku okay. Cehceh marah pula gf kau nanti, takpe takpe pinjam kejap je haha. Aku nak borak dengan kau puas-puas weh, err nak gelak dengan kau puas-puas, pffftt.

Okay, gotta go. Lunch lunch. Bye -..-


Lots of , Affat.

Home Home Home