your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Lebiu Jijad.


From left:
Affat, Jijad, Samim
*Okay Samim suka pic ni sebab dia NAMPAK tinggi. Bagi can je la --'

Hye Jijad. Heh harap-harap kau baca la ni ehh. Hm, first of all good luck dekat sekolah baru. Dah dapat new friends jangan lupa aku, tcing sebulan aku nanti. Kalau ada senior buli jangan melawan okay, panggil je Ultraman. Kalau ada awek cun jangan pandang banyak kali, berdosa. Kalau cikgu perempuan garang, kenyit mata kat dia and sengih, nanti dia cair la bila tengok taring kau. Kalau cikgu lelaki garang pulak cakap je "Cikgu ni tough macam Tae Yang la" nanti mesti dia kasi kau keluar rehat awal. Kalau nampak hantu kat asrama jangan cuak, kau watlek je. Peluk je patung bibir tebal yang aku bagi tu hilang la dia. Kalau makanan kat DM tak sedap, call aku nanti aku hantar Uncle Bob's Fried Chicken. Kalau takleh tido, nyanyi lagu "Baby Goodnight" by GD and T.O.P. Emm sebelum tidur shishi siap-siap dulu, minum apa semua siap-siap dulu taw. Nanti kalau kau tahan shishi sebab takut nak pergi toilet nanti kena batu karang

Dear Jijad,
Kau tahu kan kau bestie aku yang paling sweet. Of coz la tahu, banyak kali aku cakap camtu kat kau kan. Haha. Ingat tak last day sekolah tahun lepas? Kita lepak kat sudut hujung luar library tu. Masa tu kau ada handphone baru. Aku pun cam jakun la kan tengok hp kau huahua. Pastu aku tak reti cemana nak guna ;p Malu malu. Pastu kau pun ajar. Lepas tu selamba je kau letak kepala kau kat bahu aku, padahal pakwe aku kat tepi kau je. Haha. Berani gila la kau ni --' Tapi kita kawan je kan Jijad? Buat apa nak jeles kan. Kau dah macam abang aku dah. Heh

Fizi Izaz,
FYI, aku pernah suka kat kau, pergh! Pengakuan berani mati --' Masa tahun lepas okay, dah lama dah. Masa tu kita baru rapat, pastu kau text dengan aku, ayat kau Ya Allah manisnya macam Cadbury Black Forest. Aku pun cam 'erkk sweet gila mamat ni, ada jugak mamat sweet camni kat Hulu Yam' haha. Tu dulu okay Jijad. Pastu kau bagitahu kau suka 'her' weehuuu. Tapi kau dengan dia sweet okay, sangat sweet. Tengok kat sekolah pun alahai gentleman nya kau bila cakap dengan dia. Heh

Erm Jijad, ingat tak kau datang rumah aku. Masa tu aku baru bangun, belum mandi :P Haha malu gila aku -..- Gaghh mandi sungai sesama. Pastu Dodo tolak aku kat air deras tu, gila cuak aku! Haha sakit hidung! Lepastu kau tarik aku. Huahua penyelamat penyelamat! Sangat baik okay kau ni. Ngeh lepas tu sepatutnya kau dengan Mawee dengan Dodo tido rumah aku, last-last Dodo je dapat pelepasan drpd bapak dia. Haha so okay whatever, tido la kau sorang-sorang kat luar tu eh Dodo ;p

Before PMR, aku selalu study dengan kau. Kau ni Maths genius, so aku selalu la menagih simpati drpd kau, haha mintak tolong kau ajar Circles *okay aku paling benci Circles, banyak betul formulas kena hafal* Erm lepastu kau ajar aku, aku ni kan lembab sikit, lambat la faham. Kau sabar je kan ajar aku, kalau kakak aku tu dah lama kena sekeh. Hoho

Khairul Izad Hafizi bin Mohd. Izaz, don't ever change taw! Ok ok? Jijad yang sekarang ni pun dah cukup hebat dah okayyy. Em, if kat sekolah baru kau kena bahan. Buat dek je. Dulu masa aku baru datang kat Syed Mashor pun aku kena bahan gila swine ah haha. Tahu ah kan aku kena bahan sebab apo. Sobsob. Pastu aku buat tak dengar je, buat-buat la cam apa dia cakap tu dia tujukan kat orang lain huahua. Pastu after a few months, Alhamdulillah diorang dah tak berani kacau aku dah! Mehehehe

Hmm, okay Jad, this is my last goodbye. Hope we'll meet again on th 23rd of April, ada hari apa benda entah kan SMKSM kan? Datang okayyy, nak jumpa kau :')

p/s: Ily and I will always do Jijad! Weeehuuuu bye bestie, belajar rajin-rajin nanti boleh jadi engineer hehe

Sorry buruk T___T

Lots of , Affat.

Home Home Home