your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Hye saya dah jadi nenek xP

Hye guys. Hehe tadi kan aku pergi sekolah excited semacam je. Taktau kenapa. Tahu lah en tempat aku dalam kelas paling belakang, paling tepi. Jauh drpd whiteboard, jauh drpd kipas, jauh drpd teacher, jauh drpd pintu. Malang kan? Aku rasa macam duduk dalam bot yang hanyut kat hutan yang takde manusia, orang asli pun takde, macam orang zaman batu pun ada gak, kipas la badan guna buku Maths yang tebal tu en. Nyaman memang nyaman, tapi dah dua tiga minit lepas tu kau rasa la nyaman kat muscle lengan kau xP Bapak la lenguh rasa macam baru dukung bapak badak

Eh lari dari topik la pulak xP Maafkan mak ye nyah, tak sengaja la nyah :') Ha nak dijadikan cerita, pada satu tengah hari yang indah, burung-burung pun berkicauan, hamboi macam Usop Wilcha! Aa aku balik frm sekolah, online. Online punya online, tetibe kakak aku nyibuk nak install Karspersky kejadah, mentang-mentang la Jackie Chan duta --' Pastu kitorang dengar mak aku jerit "Soley soley" Ghaha silap silap, mak aku jerit "Abbie! Abbie! Datang sini cepat! &#%(* beranak!"

p/s: Yang &#%(* aku tak dengar apa mak aku cakap masa tu xP

Okay FYI nama kakak aku Abbie. Pastu kakak aku berlari laaa pergi dekat mak aku, aku dah cam "Hehe dapat aku guna laptop balik, hihihi" Sekali kakak aku datang balik, dia kata "Rabbit awak beranak la Fat! Cepat cepat" Woishhh aku pun apa lagi, grab camera berlari terus pergi belakang, Ya Allah comel nya anak dia :)) Ada lima ekor beb, hihi. Aku pun dok cium cium la mak rabbit tu, tak sanggup ah nak cium anak dia en, togel lagi takde bulu, geli haha. Bapak excited gila aku, pshhh terus text semua orang "weh rabbit aku beranak xP" Tapi yang cakap congrats Jijad sorang je haha lebiu Jijad ;p

Pastu kan kan, aku masuk balik rumah search kt Google 'how to take care of newborn rabbits' Pastu baca la en, kena buat tempat untuk dia tidur ;] Tak menyempat aku, capai kotak Secret Recipe, hambek towel pastu alas kotak tu. Pastu ambek tee yang agak-agak lembut en, letak dalam kotak tu untuk dia nak snuggle dalam tu. Hehe. Pastu lari-lari pergi hantar kat mak aku yang tengah buat apa entah dekat cage rabbit tu. Taknak mak aku masukkan wehhh, berlagak nya haha. Aku cam "Ma, Affat nak letak babies tu dalam box tu eh?" Mak aku pun cam "okay okay, elok-elok taw" Gaghhh lebiu Mama haha. Badan dia lembikk wehhh, memula geli pegang tapi sayang doh kat babies tuuuu, alolo so pegang je la walaupun rasa cam pegang sponge haha. Pastu aku pun snap gambar-gambar ni ha :-
Kotak Secret Recipe xP


Gaghhh kaki dia!


Kuku dia, haha seram

Meet their bapak

Tangan mak I xD Hehe

Rabbit I ;]

Berkedut kedut xP


Ya, tu dia cap ibu dan anak.

Huahua dah la nak pergi Damansara, bye! :x

Lots of , Affat.

Home Home Home