your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

my cute little junior ;p

Hoiii pondan, hehe malam ni I tidur lambat doh, teman Mama tengok cerita Indon :B Bobrok haha. Eh dalam cerita tu ada pakcik tu nama dia Pak Wawan hahahahha teringat aku dekat Sapek Iqwan xD Haha dulu time display name FB dia Iqwan Wawan selalu betul aku bahan dia. Now dia dah tukar display name, aku still nak jugak bahan dia hahaha alolo Pak Wawan :B

Eh apa ni lari tajuk. Salah salah, actually aku nak cerita pasal my junior, budak form one yang comel momel xD Tadi diorang kena injection doh, idk injection apa but diorang kata tak sakit. Woish gagah perkasa betul lah budak form one. Lepastu, tadi aku dan Nurin sebagai seniors yang prihatin haha tegur lah en diorang, form berapa, kena injection ke? Lepas tu diorang kata lah form one, a'ah injection apa benda entah. Kitorang tanya sakit ke? Diorang cakap tak. Eh macam aku dah ulang dua kali je ayat ni. Matilah malas nak erase. Haaa lepas tu aku punya fail en depan tu aku letak cam gambar Domo-Kun, tapi aku lukis sendiri guna Paint hahaha macam budak tadika :D Pastu kat gambar tu ada nama Affat. Then one of the girls yang form one tu cakap camni:

Her: Eh Affat? Macam pernah dengar la!

Me: Oh yeke? Dekat mana?

Her: Affat the Chicken! (lepas tu jalan macam ayam)

Hahahha I was like wow bangga gila, budak naif gitu pun baca blog aku xD Awww, bangga mak nyah. Hahah budak tu dahlah comel weh, pakai specs, pastu cam putih-putih sikit, and kecik je. Aku apa lagi, gelak setan ah sebab bangga sangat :D

Tu je lah pun ceritanya xD Haha eh believe it or not? Ceh macam Ripley's Believe It Or Not Je. Emm hari ni takde orang msg aku pun haha sedih :') Hotlink pun tak hantar msg pape kat aku lorh selalunya adalah en cam "Kredit RM2 dan caj RM0.50 telah ditolak daripada akaun anda" but today, nothing! Nothing! Satu kejadah pun takde. Heh rasa cam tak disayangi je. Sobs. Takpe ah dah nasib badan, nak buang HP ah jap lagi *emo :D haha

Btw next Tuesday is my first monthly exam. Em takut. Wish me luck eh? Heh pergi study lah Fat. Online je tahu. Quadratic inequalities kau tahu? *Mestilah tahu* Oh baik kalau tahu boleh online lagi sejam :) Haha nak Puan Nor mengamuk berani ah kau online sampai pukul 2. Alolo garangnya Puan Nor kita ni :D Haha dah ah, cerita Indon tu dah habis. Terpaksa tidur. Haih.

Bye good night sweet dreams take care xoxo

Lots of , Affat.

Home Home Home