your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

macam suster ngesot

Pada suatu hari yang hottttstuff, Haha, terdapat seorang budak yang bernama Affat, tengah control ayu depan laptop ni, tetibe terkantoi ayu nya yang tak berapa ayu di situ - ternampak cicak dah takde ekor kat sebelah laptop weh ahhaha. Bapak ah, seram aku tengok cara dia merangkak, macam Suster Ngesot, mata dia dahlah mengancam doh perghhh, rasa cam nak lastik je tapi mati pulak nanti, habis ah rumah aku ada hantu Cicak Ngesot nanti. Takut ah aku nak tinggal kat tempat berhantu Cicak, sudahlah cicak, hantu pulak tu, hina bodoh. haha

K tutup cerita pasal cicak ngesot. Weh semalam kannn, haha seronok je bahan orang ada awek -,-" Siapa mangsanya? Siapa lagi kalau bukan Zick Blend, Haha dulu Zick Sky sekarang dah jadi Zick Blend pulak nama you en sekali I blend you karang jadi ice blended terussss :D Haha kacak boleh aaa ada awek, duhh aku cakap camtu la kat dia en, well tu kan ayat kegemaran saya. Pastu hambek kau bantai dia mengadu pasal awek dia itu la ini la, ngeri aku dengar haha. Pastu aku try ah sedapkan hati dia, woish tak sedap-sedap jugak doh hati dia, tambah garam sikit kang tahu ah haha apa aku merepek ni. Pastu aku try la tukar topic, dia still jugak complain pasal awek dia yang comel momel tu, haha stress aku dengar :D Well kita kawan en Zick, kalau you stress I pun stress, *ayat jaga hati haha pastu beberapa minit kemudian dia offline sebab aku tak reply IM. Alolo sedihknya, I tengah blogging ah masa tu sorry ah -.-" Maaf Muhd Zikri, masa birthday nanti I dapat free call I call you eh? Takyah tcing sangat ah aku lempang nanti berkecai haha

Eh tadi exam Bio, susah wa cakap lu, nasib baik tadi Nurin bawah paper Exam yang tahun lepas punya, untung laaa ada kakak Form 5 doh :D K so soalan tahun lepas agak sama ah dengan tahun ni punya, fuhh nasib baik mengendeng kat Nurin study sama-sama, kalau tak taktau ah dapat jawab ke tak, hehe thanks Adik :))

Heh okay the end of this post. Jap lagi I post lagi, pasal my boyfie pulak, hehe bye


Lots of , Affat.

Home Home Home