your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Macam mana nak tutup mulut haters?

Hey'all hey'all, I've got my own external hard disk woohoo! 500 GB boleh masuk banyak banyak banyak gambar haha ni excited nih! Awww :B *Jangan gebang sangat ah Fat* Eh diam kau

Eh harini kan kan, jom discuss pasal cemana nak shut the haters' mouths up! Lek Fat lek, jangan marah sangat haha. Keyyy, lemme give you some examples. Okay what should you do when people say this to you:

1. Hidung kau kembang doh

Okay apa nak buat bila orang cakap camni? *aku selalu kena ayat macam ni haha well lah kan, saya anak Melayu yang ada darah Cina sikit, hidung mesti ah kembang bin penyek bak kata abang Solehan kita eceh abang haha. So kalau kau kena benda camni en, kau cakap laaa "Hidung kembang ni macam orang Korean okay" Tak caye? Heleh, jap aku bagi bukti sikit

Hahha engkau tengok hidung Gi Kwang ni! Tak berapa nak kuncup je kan -____- So terbukti laaaa orang Korea ada yang hidung kembang, HAHA So thanks laaa puji hidung aku, I'm a Korean babe! :3

2. Kau pendek macam toyol

Stupid, haha toyol takde kening keyh aku ada je kening :) Lagipun orang pendek semua COOL okay! Bukti? Bukti? Kau nak bukti? Haha meh sini aku bagi list orang pendek yang cool!

-Bruno Mars, my lovely husband. He's short but awesome right?

-Tae Yang my boipren, pendek hensem :3

-Justin Bieber the cute little sunshine haha

-Lee Gi Kwang hidung korea :P

-Syamim ketot

-Sue Gahambit

-Affat the little hodoh girl haha

Awesome kan diorang walaupun pendek? Especially yang last tu, I love her so much hahahha forget it, takyah perasan ah. K pendek is awesome keyh takyah nak kutuk sangat laaa -.-

3. Kau ni bajet hot

Eh kau! Aku tak pakai bikini pun pergi sekolah bila masa pulakkk aku bajet aku ni smoking hot? Heh aku tahu diri aku siapa, aku hanyalah si pendek yang COOL! jauh sangat dari HOT kan hehe i know that lah sakai. Bodohh gila kau ni cool dengan hot pun tak reti beza!

dah ah tu je kot, takde idea dah plus nak gi gayut haha wait for meeee Bruno Mars! Eceh harapan laaaa nak gayut dengan Bruno Mars haha bye guys :D

Lots of , Affat.

Home Home Home