your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

I love you B

B :) Aha I suka you doh, walaupun pendek, haha tapi you stylo. Erm dulu masa first time tengok you I nampak you cam mamat Nepal je. Haha tapi tu dulu b, sekarang you laaaa mamat paling hensem i pernah nampak :D Woohooo bangga tak? Kalau tak bangga meh sini I lempang you haha

Weh suara you sedap doh. Sekali dengar nak dengar lagi. Dua kali dengar nak culik terusss, haha seriously. Dulu I suka JB kan, sekarang dah takde b. I minat you je :D And guess what? Ramai kawan I minat you jugak b. Haih nasib baik I tak kuat jeles, kalau tak mati ah diorang kena smackdown dengan I. Heh

Ayat you nak manis je en? Sudahlah hensem, sweet pulak tu. Memang bodoh la siapa tak suka you. Haha abang saudara I yang brutal tu pun suka suara you doh, mesti you bangga en? Haha jangan bangga sangat laaa, dia kata you tak hensem, harap suara je sedap. Jahat en dia? takpe i dah lempangkan dia untuk you :D

B ni first time I buat post menggatal camni kat blog. Seriously. Nampak tak betapa sukanya I kat you? Kalau tak nampak, maknanya you buta kot. Takpun buta huruf. Haha dulu masa dengan Berbatov pun I tak post camni kat blog tahu tak? Tengok ni I dah obsessed dengan you. Heh :x

Okay geli bodoh post camtu hahhahaha. FYI, tadi tu pasal my B laa - Bruno Mars okay :D Haha jangan nak buat gossip liar sangat lah kan, Bruno Mars je pun. Erm like seriously minat gila kat dia. Semua yang kenal aku tahu weh aku minat kat mamat pendek ni haha. Tak caye tanya Syamim, Sidiq, Iqwan, Malon or Famy. Everytime gayut or chatting or texting dengan diorang mesti I cakap pasal you. Heh. Tapi tapi, sorry lah eh takdapat pergi concert you la b. Mahal sangat la ticket :( Mesti you ingat suara you mahal sangat en sampai ticket pun beratus? Haha jangan marah b, memang betul pun suara you mahal ;)

Tadi I search kat Youtube, lagu All About Him by Auburn tu. Lepas tu I terjumpa lagu baru you b. Tak bagitahu I pun you ada lagu baru kan? Ohh dah pandai berahsia :D *haha bapak berangan aku ni* Takpe berangan tu kan kegiatan yang sihat. Ok ok jom lah kita dengar lagu baru Boyfie I ni. Heh ;p




















Dah :) Sebenarnya ada banyakkkkk lagi tapi ada yang pasal arak la, awek dalam gambar dia sexy sangat la, haha so malas ah nak post yang tu. Ada lagi satu lagu tu - Rest Of My Life, tu fav aku tu. Sweet gila okay lagu tu, pasal sweet sangat aku malas nak bagi dekat korang. Biar aku sorang je tahu lagu tu lagi bagus muahahahha :D eceh gelak setan. Eh perasan tak dulu aku ada post lagi lagu Bruno Mars ni? Aaa kalau nak baca balik pergi sini -> Bruno Mars Affat punya xD

Eh ada lagi satu. Lagu Marry You. Heh lagu fav aku dengan Sidiq xD Dengan Somewhere In Brooklyn, lagu fav aku dengan Malon :) Haha kayy semua kawan-kawan aku dah minat Bruno Mars, korang bila lagi? Nak minat lantak korang lah kan, tapi jangan nak bagi ayat "Ehhh Bruno Mars tu i punya lah berani you post pasal dia" dekat Shoutmix aku, menyampah bodoh. hahaha

Eh okay ah nak study, esok exam bhaiii. Add maths bhaiiii. Physics pun bhaiiii. Bye bhaiiii hahahah

p/s: background music kat blog aku ni pun lagu Bruno Mars, hihi Bruno Mars I love youuuuu ;)

Mine, Hensem kannnn :D


My B masa kecikkk, comel kannnn :D

Lots of , Affat.

Home Home Home