your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

he is soooo nice

Whoa semalam gayut tiga jam kot haha ;) Baik lah anda ni woooo :D Tak habis-habis cakap I lembab en haha lempang nanti tahu ah -___-" Lepas tu asyik suruh orang nyanyi je, haih tak takut hujan ke? Haha ok ok tukar topic aa, segan haha :P

Exam! Selasa ni weh, alolo takutnya :D Japgi kena study Agama dengan Bio. Heh takut doh ;) Wish me luck k? :D

Ehemm eh sekarang kan, aku rasa cam kawan aku dah berkurang je. Heh selalunya time bosan camni, ada je orang text. Sekarang, haram :D Haha entah ah taktau ah apasal. Masalah perangai mungkin. Hoho sedih en :D Tapi salah aku ah gak kot, haha entah laaaa haish. Haha apa ni post emo. Tukar topic -.-

Hmm, tadi pergi rumah Syamim, amek buku teks. Haha aku punya buku teks English tertinggal kat sekolah, lupa lah nak bawak balik. Heh pastu gi la amek kannn, Syamim baru bangun tido doh haha. Rambut serabai alololo takpe still comel :D

Tadi Iqwan IM, suruh aku baca blog dia. Haha ayat manis je blog dia. Ececeh. Haha sweet je dia post pasal awek dia. Macam baca novel doh haha kalau nak baca ayat manis pergi sini -> Iqwan's blog

Err dah ah tu je kot. Hoho dah nak out laaa, kena study -,- bye

Lots of , Affat.

Home Home Home