your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

HB Faten Sayang!

Hye baby Faten. Hehe. Happy birthday baby boo, aww rindu kau okay. Baru cuti seminggu ni weh, dah rindu camni sekali haha. Eh semalam kan, aku baca ada budak tu “rindu nak peluk Affat Flapjack” hahaha elele bukak sekolah nanti aku hug kau okay ;) Sabar sabar. Haha sorry la babe takde hadiah doh. Aku bagi kau hug satu guni je lah eh haha boleh ennn? :P Cukup lah tu en, mahal tuh haha.

First time aku tegur kau, masa tu kau lepak dengan Ayna en. Haha Dah berapa bulan kenal kau baru aku tahu kau kakak Faten Nadirah doh, memalukan gila haha. Actually aku rapat dengan Nadirah dulu baru kau en. Hehe. Pastu kau datang rumah aku, mandi sungai sama-sama haha. Miss that moment doh. Oh and I miss Ayna so badly, whoa rasa cam nak pergi rumah korang je sekarang ni haha. Eceh macam lah Pakcik Hassim nak hantar. Heh jangan haraplah nak suruh dia drive malam-malam camni, kensalam :D

Babe, i hope our friendship will last long. Seriously aku taknak hilang kau doh hehe. Engkau ni cantik en elele suka doh tengok kau sengih haha gigi cantik boleh laaaa :D Jumpa kat sekolah next week kay babe. Heh xoxo :*

*The birthday girl :D
Haa tengok tu, comot pun comel haha.
Eh datang laaaa rumah aku lagi please please please!
Ajak Nadirah and Ayna and Aida sekali hoho pleaseeeee ~.~

Lots of , Affat.

Home Home Home