your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Goodbye, it's time to fly!

Hey there. Affat Hooligans a.k.a Bruno Mars' girlfie here haha. What? Jangan nak dengki sangat lah kannnn

aku nak away dalam seminggu dua kot. Saja hambek cuti nak spend time dengan Bruno Mars wakaka hebat en. Eleh. Mana blog yang aku tak follow lagi tu maaf, nanti aku follow ye. Yang baru nak follow tu selamat datang, follow lagi banyak-banyak :)

Firstly, semalam MU menang hehe 1-0. Eventhough aku tak tengok tapi aku ada informer keyh haha kau jangan main-main, aku ni Man Utd Crew k kat FB haha lah tu pun nak bangga -.- To Berbatov, takyah la masuk team lain yang try nak pancing you tu. Alaaa Hernandez ambek tempat you tu pun fr MU's benefit gak en, tengok aku dah ceramah dah. Haha. Pape pun, you tetap macho walaupun dah tua! I love you Berbatov! Aww aww

Secondly, semalam takde sape msg aku. Lorh tu pun nak bagitau haha takpe Fat jap lagi Bruno Mars text kau k. Eh jap! Oh tak tak Terii msg aku la semalam. Fighaa pun. Alolo love you babes. Nasib baik korang text kalau tak mati kebosanan ah aku en. Heh. Jangan mati lagi Fat aku sayang kau. Eh apa ni pujuk diri sendiri haha gilo

Thirdly, amboi dah third dah. Aku dah tukar default FB huahua pakai telinga rabbit, eleh kau hado? Takdo kan? Takdo diam. Err baju kat default aku tu, sila abaikan. Haha baju fav aku tu weh, bestie aku bagi, so what? Takyah buat gossip liar eh -.-

Lastly, aku dah nak blah! Haha eleh bukan blah memana punnn, tak online seminggu jeee. Sila rindu saya banyak-banyak k, nanti saya rindu awak balik haha. Kata-kata akhir drpd saya, BRUNO MARS IS MINE! Chiao :P

Lots of , Affat.

Home Home Home