your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

babe!

Wehhh tadi aku dimalukan oleh my dad sendiri haha tragis en? En? Well hidup aku memang tragis selalu. Haha macam ni cerita dia. Jeng jeng jeng!

Number Celcom aku tu parents aku yang guna sekarang. Diulangi, number Celcom AKU haha. Entah cemana boleh pulak aku bangun lambat hari ni, pastu bangun jeee terus ngadap TV tengok JK Hits hehe. Best wooo lagu No Other. Donghae comel betul dengan taring dia muahaha seronok aku tengok -..- K k lepastu time for makan. Before pergi Solat Jumaat bapak aku lunch la dekat rumah, nanti masa tengah solat lapar pulak haha. Then tetibe je bapak aku cakap camni:

Dada: Babe.
Me: Babe?
Dada: Aaa. Dah pandai eh ada orang panggil babe sekarang.
Mama: Haha dah pandai!
Me: Apa benda niii? -,-"
Mama: Cuba pergi check num Celcom tuu.

Lepas makan tu aku pun pergi la check. Haha ternampak number him, and ye lah dia text "Babe ." Haha k, maybe memang patut dibahan. Pastu aku pergi la kat bapak aku balik. Discussion kitorang haha:

Me: Alaaaa babe je pun. Bukannya panggil baby ke sayang ke apa ke.
Dada: Eh? Tapi kalau zaman Dada babe tu macam baby jugak la.
Me: Mana ada! Affat dengan Faten dengan Ayna dengan Syamim panggil babe okay je.
Mama: A'ah la Yang. You nii apa la.
Me: Haha see? Mama pun agree en.
Dada: Tapi Alang panggil Abang Sharir babe?
Me: Ala tu lain.
Dada: Lain apa?
Me: Ala kan selalu orang cakap "Relax la beb" haha bukan couple pun en kalau cakap camtu.
Dada: Oh yeke. Okay. (Pergi masjid terusssss)

Haha okay aku menang. Oh and FYI I call my dad Dada :) Bukan dada yang tu okay, pronounce it correctly - Daaa-Daaa :D Good. Haha

Kesimpulannya kalau panggil babe tak semestinya couple en haha -.- Weh aku dah couple dengan Bruno Mars haha -.- Tak caye pergi la tengok FB aku hehe.

Oh kayy la nak blogwalking (finally Affat blogwalking jugak kau!) Haha baik aku blogwalking before orang cop aku "sombong" kannn :) Hehe chiao!

Lots of , Affat.

Home Home Home