your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Pemenang CNB :D

Yawww. Affat and Syamim here :D Actually, ada banyak gila permintaan liar yang suruh kitorang announce the winners of CNB :D Woots, disebabkan malas nak buat video, terpaksa lah kitorang tepek je name and blog URL diorang kat sini. Muahaha sorry la ehh. Well students memang busy, homework tak pernah habis. Satu habis, dapat baru lagi. Dahlah kena paksa buat contest lagi, hish korang ni suka buli-buli. Hahaha.


Sebenarnya hadiah dah ada dah. Duit postage pun kitorang dah kumpul, masuk tabung. But belum sempat pergi pejabat pos and suruh abang posmen kat KKB tu hantar dekat rumah korang. Ceh so korang harap bersabar ye. Contest seterusnya maybe masa bulan tiga kot, sila bawak bertendang. Kitorang buat pun kalau ramai yang sokong, target kitorang lima puluh orang kot. Hehe. Sila serbu. Kalau setakat dua tiga kerat je yang support, heh tak la kot.


So kitorang harap Contest yang akan datang ni akan dapat sambutan hot macam contest yang lepas tuuu. And hopefully, takde haters. Penat ah asyik kena telan kritikan yang buat aku emo je haha. So ni lah list pemenang tu. Kepada yang tak menang, sorry sangat ye. Sila jangan putus asa, cuba lagi tahun ni. Even korang tak menang, korang semua beautiful :) Hehe jangan risau la, semua orang ada natural beauty duh :)



1- First


Amalina Fatin binti Azhan


http://amalinafatinazhan.blogspot.com/



2- Bertudung


Nor Ainaa Binti Mohd Azam


www.thekhayalan.blogspot.com



3- Freehair


Zetty Nur Qayrisha


http://icechazetto.blogspot.com/



4- Natural beauty


Zarith Hawani binti Hussin.


zarithhawany-lemon.blogspot.com



5- Spouse


Mursyidah Izazi bt Mahmood.


http://jeestrfckr.blogspot.com/.


Lots of , Affat.

Home Home Home