your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

IYAZ - So Big


Okayyyy, lagu ni tersangat-sangat-sangat lah sweet okay! My love for you is so BIG bie, hoho *cehceh macam lahhh ada pakwe, terima lah hakikat kau tu janda tak laku Fat ;)* Okay foine, aku takde pakwe! Puas hati kau kan hahaha*

L.O.L, sudah-sudah la tu cakap sorang-sorang Fatt oii, takde siapa nak layan kau lah hahaha. Okay FYI, aku peminat setia IYAZ weh! Bruno Mars, Tae Yang, Justin Bieber, Wheesung, Big Bang, SHINee, Super Junior, IYAZ, semua tu fav aku lah tu hehe ;) *You know what? Aku rasa kan kannn haha aku dah terrr-suka dekat sorang mamat ni ;) I call him Affat's Bruno Mars wakaka takboleh blahhhh :P Heh tapi tapi dia baik gila, cool! So cool! Haha merepek dengan dia pun besttt, texting dengan dia bestt, wall-to-wall dengan dia pun best hoho memang best-best belaka :P Tapi yang tak tahannya dia asyik suruh aku nyanyi untuk diaa, Haha hey mister, suara I tak sedap langsungggg, nanti I nyanyi kan untuk you mesti you menyesal hahaha ;)

Okay okay berbalik kepada IYAZ, dia ada lagu baru, lagu dengan Miley Cyrus. Ni haaa lagu nya


Lagu ni pun sweet gila! Aku terdengar lagu ni masa tengok Hannah Montana Forever hahaha tak pernah-pernah aku menatap cerita ni, tetibe tergerakkk hati nak tengok pulak kannnn, rupanya sebab ada IYAZ ;) Okay saya memang suka lelaki yang pendek-pendek! Haha kau tengok lah Tae Yang, Bruno Mars, Wheesung, JB, IYAZ ni haaa semua pendek-pendek comelll je kan. Well, aku kan agak tak cukup inci, takkan lah aku nak together-gether dengan orang yang tinggi menggalah pulakkkk, lenguh laaaa asyik dongak je hahaha, okay berhenti berangan Fatttt!

Dahlah, nak texting dengan *Affat's Bruno Mars* hihihi, bye bye, siapa baca ni sampai habis anda memang cool, haha ;)

Lots of , Affat.

Home Home Home