your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Giveaway by Alia Ohh Aliaa!

Heyyaaa. Opocot, aku kena tag lah. Terkejut mak, nyah. Terima kasih kepada Aameeraa yang sudi mengetag saya untuk menyertai Giveaway ni cewah. Haha cehhh aku pun taktau lah en kenapa aku tetibe je rajin buat giveaway ni. Mungkin sebab aku memang rajin kot? Mana mungkin haha. Ni haaa, adik Alia Ohh Aliaa kita yang comel momel ni buat giveaway doh. Rugi kalau tak join, bukan selalu dapat hadiah free-free je weh, sekarang ni toilet Uptown Damansara pun kena bayar, kau nak mintak hadiah senang-senang je dekat orang? Alamat dapat hadiah di pipi je lah kan huahua, eh eh macam dah lari topik je ni. Adoi

Terms and conditions. Ceh jangan menggelabah sangat la kan Fat. Haha

1. Mesti ada blog !
-Kalau takde sign up je lah, bukannya kena bayar deposit pun

2. Follow blog Alia , kalau taknak pun takpe .
-Alia kata taknak pun takpe, tapi aku pulak cakap wajib. So kau nak ikut cakap siapa sekarang ni? Haha

3. Buat entri pasal giveaway yang Alia buat niehh.
-I dah buat dahhh, you bila lagi? Hoho ;)

4. Tajuk entri tu : Giveaway by Alia Ohh Aliaa !
-Kalau tajuk entry tu lain mungkin kena reject kot. So jangan lah ingkar arahan doh. Haha pandai aku memandai-mandai ;)

5. Dalam entri tu , mesti ade banner contest ni and link-kan ke entri niehh .
-Jangan link-kan dekat blog I okay, contest I dah habis dah haha

6. Tag 3 orang kawan !
-Iqwan
-Sue
*korang buat je lah weh, kalau tak aku wrestling korang.

7. Ok , done !
-Done! Done Done Done~

So sape rasa cam nak join tu join je lah doh ;)
The more the merrier bak kata Puan Nik my Mama angkat tu haha.
Peace yaw

Lots of , Affat.

Home Home Home