your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

TOP 10 CALON PEMENANG NBC


Siapa tercalon please tengok video sampai habis okay-.-'

And Sorry sebab tersalah eja appreciate.

Dah upload baru perasan appreciate tu dieja sebagai appriciate.


Kemudian Top 10 Calon Pemenang Terpilih sila beri ;


1- Nama penuh.

2- Alamat.

3- Number phone.

4- URL blog.

5- Bagitahu kau tercalon dalam kategori apa and gambar yang mana.


Bagi kat FB kitorang.


Takde semua kat atas nie, takde hadiah okay.

Pemenang terpilih akan dihubungi melalui phone kring kring.

Macam kezutan lah sangat.

Bye


Btw kitorang ada new fan page menggantikan NBC.




Well Hello Hello, ni pemenang category paling banyak like :) Congrats to Amalina Fatin Azhan! :D Amalina pun please ikut lima steps kat atas ni eh :) Senang nak post hadiah, hihi :D

Okay jeng jeng jeng, this is the winning pic! Tralala~

K that's all, congrats to Amalina and the Top 10's. Bagi info yang kitorang mintak tu kat kitorang as soon as possible okay? Byeee! :)

Lots of , Affat.

Home Home Home