your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

OMG OMG, SORRY FOLLOWERS

WEH WEH I cannot online lama sangat doh, pffftt, well, dah start sekolah kan. Distraction -____- Haha err aku ada azam baru! (lorh dah lepas new year baru gedik nak berazam-azam) Huahua tak kisah lah, asalkan aku ada azam. Kau ada? Takde diam.

Well, azam aku satu je. Nak jauhkan diri from distractions :) 2012 nak SPM weh, kenalah rajin sikit kan. Distractions ni memang dah kamcing gila ah dengan aku, haha macam BFF :) Cehceh, pasal tu lah tak dapat 8A's, dapat 7A's je -___-" Rugi rugi, sebab apa takdapat 8A? DISTRACTIONS! Well tahun lepas kan aku selalu sangat berkepit dengan HP, LAPTOP, CAMERAWR, Ehem ehem. Ngeh. Memang lah terganggu concentration aku en, masa baca buku Sejarah pun sebelah tangan dok type-type lagi msg, ngeh pasal tu lah Sejarah I dapat B! Ngeh

So tahun ni, jarang topup, jarang online ;) TO MY FOLLOWERS, SORRY YAH TAKDAPAT FOLLOW KORANG PUNYA BLOG BALIK! BUKAN TAKNAK, TAK SEMPAT LAH DEAR. Masa online I sekarang ni limited, bukan limited edition okay, LIMITED. So ehemm if saya tak reply text anda, that means saya takde credit lah ye. Maaf maaf seribu kali maaf

My new class - 4 Science 1, memang sangat best. Tapi yang tak syok nya, my Syamim baby kelas lain ;( I miss you baby, HAHA rindu lah nak share jawapan masa latihan. Ngeh. Takpe takpe nanti kita study group sama-sama okay? Dengan Jijad, Dodo, err sape-sape je lah lagi yang nak join. Hehe

Hoi hoi, my mom dah panggil makan -__- Ermm lauk sodapppp, bau pun sodappp, memang confirm sodappp! My perut pun dah mintak ampun, hihi sorry yah perut sebab dah beberapa jam tak feed awak :D Kita pergi makan sekarang okay Mr. Perut yang buncit? Alolo ngeh bye readers, XOXO

p/s: Cuti panjang nanti I blogwalking rajin-rajin okay? hihi, anneyong :) Nomu Kyopta! *belajar daripada my lil bro Hakkim* Nak tahu maksud Korean word tu? Tanya lah my lil bro sendiri! Hohoho ^o^

Lots of , Affat.

Home Home Home