your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

i'm back!

Hey readers! Hihi lama kan tak baca repekan Affat? Cehceh sorry yah, I was away lama gila coz laptop rosak :( Sorry, sorry! Dekat Shoutmix pun banyak gila orang tinggalkan link but tak sempat nak blogwalking, nanti lah saya blogwalking eh eh? Don't worry, I'll check my followers' list and follow them all :) Tapiiii lambat sikit kot hihi :P

Nak tahu tak? Affat dah pindah! Heyhey jangan gembira sangat lah kan, haha pindah dekat-dekat sini jea pun. Tak tukar sekolah pun! Sayang Syed Mashor, taknak pindah taknak pindah sekolah haha. Next year, mesti ramai masuk asrama en? Alaaa korang stay la sini doh, takpayah la pindah :( Nak memekak dalam dewan masa perhimpunan dengan korang, haha macam tahun ni :) Best kan buat bising masa orang tengah focus? Haha bahagia en xP So jangan pindah okay, nanti takdapat buat bising sama-sama! :D

One more thing, thanks to bloggers yang dah join me and Syamim's Natural Beauty Contest, muahahaha. Tak sangka lah kan ramai yang masuk, actually kitorang buat suka-suka je, tapi end up ramai yang support :) hoho thanks yah? Like banyak-banyak weh, menang dapat hadiah. Haha first of January nanti Syamim and I dating, HAHA ceh tak tak lepak je weh. Nanti kitorang piih pemenang hehe bodek-bodek tak main okay? Tapi kalau nak bodek pun takpe gak. Gembira hati kami berdua bila dibodek haha

Okay lah, nak check followers and follow diorang balik, hihi bye! :)

Lots of , Affat.

Home Home Home