your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

FRIENDS

hmphh hari nie boring gila duhh . macam takde motif jea , bosan gila takde activity nak dibuatkan . HAHA aww ayat bangla saya sudah keluar , jangan tiru okay adikemakbapakabangkakak sekalian . tadi kan masa online macam biasalah kerja aku , heck topfriends orang . siapa letak aku dekat topfriends aku naikkan lah martabat dia dekat topfriends aku pulak . usha usha aww ramai jugak yang letak aku dekat topfriends hee bangga gila thanks korang ♥ lepas tu check F punya topfriends , aku third . first abang dia . second urm entah girlfriend dia kot . memang lah aku macam dah takde feeling dekat dia en haha tapi err entah la first time kot aku rasa macam jealous pn ada , but happy utk dia pn ada gak . then tgk girl tu punya topfriends dia first huahua

pftt lagi lah aku macam
'heish aku kena carik bf , kena try lupakan dia' hurm but kau ingat senang kea hahh ? kalau kau tanya aku , aku sayang kau lagi kea tak of course lah aku jawab 'tak , aku benci kau' macam lah kau taktau perangai aku enn , mana lah pernah aku nak menjiwang-jiwangkan diri dekat kau . and aku rasa maybe betul lah apa yang B cakap , 'kita nie tak layak untuk ada couple' yeah maybe that's right kan encik B ? maybe aku nie macam tak reti nak tunjuk yang aku sayang dekat someone tu , if only there's a boy who can understand me better . kalau boy tuh understanding mesti dia realize yang aku sayang dia . tak payah tunjuk pun dia tahu . yeah tu lah boy yang sesuai dgn aku kot ? masalahnya , ada kea boy yg camtuh ?

setahu aku bf yang aku pernah ada semua hampeh urm but ada lah seekor nieh macam mulia sikit , yang lain ? hampeh hampeh macam gonjeng ! so now i have a mission , na cari that kind of guy , mehehe .
taste aku cemana ? urmm entah lah aku suka guy yang pendiam , chinese look , stylo , understanding , tak kuat jealous . pandai jaga hati aku . mulut mulia sikit . penyabar . err ohh and tinggi . haha aku nak tamatkan generasi yang pendek pendek macam aku nieh ! :P ohh and lastly , kawan dengan kawan aku jugak . tak kutuk kawan aku . tu yang susah nak cari tuhh , duhh er kalau taknak kawan dgn kawan aku pun takpe lah , tak kesah punn but at least jangan la kutuk kutuk diorang . kau ingat kau sape en nak kutuk kawan aku ? lain lah dia pernah curi boxer kau kea apea kea maybe lah kau patut kutuk dia en . pftt sekarang nie kawan jea la yang aku ada . kena lah jaga mereka elok elok , taknak gaduh gaduh nanti kalau accident kea jatuh longkang kea siapa nak tolong kita kalau bukan kawan kan ? so yeah orang yang aku label as 'friends' tuh , korang jea lah yang aku ada sekarang .

Syafiq , Izad , Azhar , Syamim , Nana , Shira , Jue , Maz , Ayu , Amalina , Mato , Eyra , Iqwan , Hafizuddin , Nasrul , Ayna , Zikc , Lulu , Zaty , Loly , Little , Fawwaz , Syamiee , Fiqri , Dodo , Nyot , Balqees , Dayah , Myra , Ema , and YOU maybe ?

korang boleh teman aku kan ? time aku happy kea , sedih kea , biol kea , kegonjengan kea , korang janji korang will always be there for me kann ? i hope so , sebab sebab aku sayang korang gila bab* gaban tahu tak :( and and kalau korang tinggalkan aku . aku taktau lah aku nak depend dekat siapa lagi dah , nak mengadu , membebel , menggedik , mengutuk , menampar , memuji , mengutuk , melalak dekat sape lagi dah :) i promise weh , aku takkan lupakan korang , sebab korang memang extremely super duper hebat :D

p/s : dear my friends , keep this in your mind ;
this world won't be the same without you guys , cause you , you guys are my darlings


Lots of , Affat.

Home Home Home